facebook

Kocioł warzelny służy do gotowania i podgrzewania potraw w restauracjach, ośrodkach wczasowych, szpitalach, stołówkach szkolnych i innych placówkach zbiorowego żywienia, a także w zakładach garmażeryjnych, masarniach i wszelkich przetwórniach przemysłu spożywczego.

Dostępne opcje:

  • gazowe
  • elektryczne
  • parowe
  • z grzaniem pośrednim
  • z grzaniem bezpośrednim
  • pojemności: 80, 100, 150, 200 i 300 litrów
  • w obudowie okrągłej i kwadratowej
  • zestawy 2, 3 kociołków elektrycznych, gazowych lub parowych.

Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.

Więcej szczegółów pod numerami telefonu 52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: handlowy@hand-spol.com.pl

Sprawdź, u nas taniej niż u producenta.

bemary | ekspresy do kawy | frytkownice elektryczne | inne urządzenia grzewcze | klimatyzacja | kotły warzelne | krajalnice | kuchnie gastronomiczne | lady chłodnicze | meble i wyposażenie sklepów | meble ze stali nierdzewnej | naczynia i drobny sprzęt kuchenny | okapy | patelnie elektryczne | piece do pizzy | piece konwekcyjno-parowe | płyty grillowe | profesjonalne środki czystości | regały i szafy chłodnicze oraz mrożnicze | rożna | serwis - remonty | taborety | termosy i pojemniki termoizolacyjne | urządzenia chłodnicze | urządzenia rozdrabniające | uzdatniacze do wody | wyparzacze | zmywarki |
Copyright @2014 - Marcin Zmysłowski    www.zmyslowski.pl