ikona telefonu +48 52 342 99 20      

ikona telefonu +48 52 345 25 64      

ikona maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Oferta

schładzarki szokowe

Szybkoschładzarki to urządzenia, gdzie gotowy produkt jest poddany szybkiemu schodzeniu. Bardzo szybko przekraczana jest bariera niebezpieczna dla pożywienia tj. z +65 stopni do 3 stopni.
Szybkozamrażarki (schładzarki szokowe) - bardzo szybkie obniżenie temperatury od +90 do -18 stopni, po czym utrzymywanie potrawy w temperaturze -18, -25 stopni

Szybkoschładzarki doskonale sprawdzają się w profesjonalnych kuchniach, gdzie ilość przygotowywanych posiłków jest duża w jednym czasie, np. sale weselne, kuchnie cateringowe.

 

Idealna droga obróbki potraw to:

  • obróbka termiczna w piecu konwekcyjno-parowym
  • schłodzenie w szybkoschładzarce
  • zapakowanie próżniowo przygotowanych potraw / produktów wydłuża ich żywotność
  • przechowywanie w warunkach chłodniczych (od +2 do +8 stopni) lub mroźniczych (od -18 do -25 stopni)
  • regeneracja na piecu
  • wydanie potrawy

Rodzaje szybkoschładzarek - szybkozamrażarek:

  • 3, 5, 7, 8, 10, 12, 16, 20 GN 1/1
  • 10 GN 2/1
  • w zależności od producenta i potrzeb klienta.

Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.

 

Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.

Więcej szczegółów pod numerami telefonu 
52 342-99-2052 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Sprawdź, u nas taniej niż u producenta.

Wspólnie zaprojektujemy Państwa biznes