ikona telefonu +48 52 342 99 20      

ikona telefonu +48 52 345 25 64      

ikona maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Oferta

cyrkulator sous-vide

SOUS VIDE to technologia, która zapewnia zachowanie jędrności, soczystości, smaków i aromatów w procesie powolnego gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo.

W znaczący sposób przedłuża termin przydatności do spożycia produktów, półproduktów czy gotowych dań bez utraty walorów smakowych.

Technologia Sous Vide polecana jest do małej i średniej gastronomii (restauracje, firmy cateringowe itp.).

 

Dostępne opcje:

  • cyrkulator zanużeniowy
  • cyrkulator komorowy

Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.

 

Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.

Więcej szczegółów pod numerami telefonu 
52 342-99-2052 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Sprawdź, u nas taniej niż u producenta.

Wspólnie zaprojektujemy Państwa biznes

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.