ikona telefonu +48 52 342 99 20      

ikona telefonu +48 52 345 25 64      

ikona maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Blog

gastrnomia

Jakie środki higieny sprawdzą się w hotelach i gastronomii?

Zarówno hotele, jak i obiekty gastronomiczne muszą bezwzględnie spełniać ścisłe wymogi sanitarno-higieniczne. Dowiedz się, jakiego rodzaju środki chemiczne należy wykorzystywać w tego typu placówkach i dlaczego jest to tak ważne.

Czytaj więcej...

para w kuchni

Czym charakteryzują się piece konwekcyjno-parowe?

Piec konwekcyjno-parowy to urządzenie, którego nie może zabraknąć w żadnym lokalu gastronomicznym. To właśnie dzięki niemu możliwe jest przyrządzanie wyjątkowych potraw o bogatym smaku i aromacie, a nawet atrakcyjniejszym wyglądzie. Co więcej, zastosowanie tego rodzaju pieca pozwala też na uniknięcie redukcji masy gotowanych produktów, która mogłaby mieć miejsce przy korzystaniu z innej formy obróbki termicznej. Jak działa piec konwekcyjno-parowy  i jakie jeszcze ma zalety?

Czytaj więcej...

jedzenie

6 cech dobrej hurtowni gastronomicznej

Rzetelna i godna zaufania hurtownia zaopatrująca klientów w maszyny i urządzenia związane z branżą gastronomiczną musi wyróżniać się szeregiem określonych cech. Jakie to cechy i po czym poznasz, że interesująca cię oferta jest warta twojej uwagi?

Czytaj więcej...

Wspólnie zaprojektujemy Państwa biznes